Awesome Image

Despre - Pandoras Courier

Awesome Image

7+ ANI

Multa experienta in spate

Awesome Image
Despre companie

Companie romaneasca de logistica

Ne-am nascut din dorinta de a oferi comunitatii romanesti din Marea Britanie (si nu numai) o serie de servicii de care se simtea o nevoie acuta.

Transport international

Operam curse saptamanale Romania - Anglia si reutur oferind servicii diversificate de logistica. Puteti transporta orice prin noi. De la colete standard (cutii) pana la marfa paletizata supradimensionata.

Flota diversificata

Dispunem de un numar de 10 TIR-uri, 210 van-uri, 10 turisme.

213.254+

Expeditii livrate

280+

Angajati

92.000+

Clienti satisfacuti

100%

Expeditii livrate

Cum ne diferentiem

Ce ne face speciali

Daca inca esti pe ganduri daca sa ne alegi pe noi sau alta firma similara ai mai jos punctele noastre forte pe care punem foarte mult accent.

Awesome Image
Recenzii

Ce spun clientii despre noi?

Super oameni. Soferii sunt de nota 100 atat in Romania cat si pe UK. Atat noi din UK, cat si parintii din Romania suntem multumiti.

Alex

Am trimis de 6 ani cu ei, intotdeauna am fost multumita, niciodata nu s-au atins de pachete, niciodata lipsuri. In concluzie, recomand 100%.

Anca

Servicii profesionale! Recomand cu toata increderea! Respect soferilor care dau dovada de foarte multa RABDARE, calm, respect si profesionalism!

Carla

Recomand cu toata increderea. In comparatie cu alte firme similare, serviciile au fost impecabile. Seriozitate si promptitudine e tot ce pot spune.

Radu