AVERTIZARE INTEGRITATE

Salutare,

      Pentru cei ce ma cunosc dar si pentru ceilalti angajati cu care nu am interactionat pana acum, numele meu este Ionut Babiuc, administratorul companiei la care activezi.

Avand in vedere ca in ultima perioada de timp am constatat unele nereguli in cadrul societatii ce nu mi-au fost semnalate de catre angajati, cel mai probabil datorita temerii acestora de a nu se afla sursa informarii si pentru a nu fi generate eventuale conflicte intre ei, am hotarat sa implementam un sistem prin care orice angajat poate sa-mi semnaleze direct nereguli sau comportamente neadecvate ce pot aduce atingere societatii in orice mod.

Astfel, astazi s-a implementat o noua rubrica in aplicatia QR numita  ” Raporteaza nereguli” ce este pusa la dispozitia tuturor personalului Companiei Pandoras Courier Srl, continutul acestei aplicatii putand fi vizualizat DOAR DE MINE asigurandu-va de confidentialitatea identitatii semnatarului si a datelor ce-mi vor fi transmise.

Am creat aceasta rubrica special pentru cei ce isi doresc ca aceasta companie sa functioneze la standarde normale pentru a le oferi linistea si satisfactia financiara  de care angajatul nostru are nevoie zilnic.

  • Informarea despre activitatile ce incalca regulile sau regulamentul unei companii, precum si FRAUDA sau alte forme de CORUPTIE.
  • Orice angajat al Companiei Pandoras ce detine informatii cu privire la neregulile observate, a altor persoane din cadrul companiei.
  • Angajatul ce raporteaza o abatere a unui coleg sau superior din cadrul companiei beneficiaza de protectie garantata asupra anonimatului acestuia.
  • Angajatul poate transmite informatiile sub mecanismul de RAPORTARE ANONIMA, mod de comunicare a neregulilor fara ca angajatul sa-si divulge datele personale ( NUME, PRENUME etc.)
  • Informatiile ajung doar la ADMINISTRATORII Companiei Pandoras, acestia urmand a filtra informatiile si a lua deciziile ce se cuvin pentru combaterea neregulii raportate.
  • Pentru toti cei care inteleg ce inseamna sa ai un loc de munca stabil, cu un salariu decent, linistea si corectitudinea in cadrul companiei intotdeauna va conta atat pentru viitorul acestuia cat si al companiei;
  • Angajatul ce isi va completa in raport datele personale (Nume Prenume), in urma verificarii informatiei si stabilirii veridicitatii acesteia, va beneficia de o RECOMPENSA financiara din partea companiei.
  • Pentru a transmite o informatie scanati codul QR, intrati in rubrica „Raporteaza nereguli” si transmiteti orice informatie considerati ca ajuta compania.
  • Administratorii companiei, in urma raportarii primite, procedeaza la verificarea informatiei, stabilesc daca aceasta se confirma, dupa care pun in practica masurile pentru eliminarea necomformitatii.

Cu drag si dor de vremuri mai bune, 

Ionut Babiuc

Administrator